Inzerce (Inzerce)
04.08.2020 09:08:29REKLAMA

Půjčka to spraví

Má-li člověk dost peněz na to, aby mohl hradit přinejmenším běžné životní náklady, nemůže si vcelku moc stěžovat. Alespoň tedy porovnáme-li jeho existenci se životem těch, kdo se ocitli v nouzi. Protože ti, kdo nemají v určitém období svého života na zaplacení ani toho nejdůležitějšího, bez čeho se nedá vést důstojný civilizovaný život, jsou na tom věru nevalně, těm není co závidět.

A jak to řešit, když někdo jednoho dne zjistí, že má platit, ovšem nemá čím?

V takové chvíli bývá často jediným možným řešením půjčka. Ta totiž může být třeba i tou jedinou možností, jak získat prostředky, za něž by bylo možné žít, dokud se finanční situace takového člověka zase nestabilizuje.

Ovšem vzít si půjčku nemusí být zase až tak snadné. Každá finanční instituce má totiž svá pravidla, podle nichž o udělení půjček rozhoduje, a kdo nedokáže splnit to, co se od něho očekává, má smůlu. I kdyby potřeboval peníze sebevíc, nedostane je.

 

 

A pak?

Pak je třeba zkusit štěstí u nebankovní společnosti. Tam jsou totiž požadavky kladené na zájemce o půjčky nižší a flexibilnější. Zejména jedná-li se o produkty jako nebankovní hypotéka bez registru či americká hypotéka bez dokládání příjmů, u nichž, jak už i samy jejich názvy napovídají, panuje nemalá benevolence právě u zmíněných kritérií. Ne že by zde byly záležitosti jako dostatečné příjmy či registry dlužníků zcela opomíjeny, ale přece jen se tu dá nad lecčím přimhouřit oko. A žadatel tak půjčku dostane, i když by někde v bance nedokázal uspět.

Stačí si tu tak jenom zažádat formou vyplnění formuláře na webu nebankovní společnosti, stačí prokázat aspoň nějaké příjmy a dát do zástavy nemovitost odpovídající hodnoty a zanedlouho už může mít žadatel na svém účtu třeba až sedmdesát procent odhadní ceny oné nemovitosti, jež může posléze splácet třeba i dlouhé tři desítky let po malých splátkách. A tím se dá nejednou finanční nouze zvládnout.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.



Přehled pojmů


Počasí hledání předpověď počasí pro všechna města světa.
Druhou možností je hledání přes seznam kontinentů a států.

Zdroj dat o počasí

Předpověď počasí pro dodává MET Norway norský meteorologický ústav a NRK.

Pocitová teplota

Pro výpočet pocitové teploty používáme Australian Apparent Temperature (AAT) model, který je navržen pro celoroční výpočty a bere kromě teploty a rychlosti větru v úvahu i vlhkost vzduchu. Kalkulačky pocitové teploty (AAT model, Wind Chill model).
°C / °F     Radar     Sdílet
logo

Copyright © 2000 - 2024 AliaWeb, spol. s r.o. CZ

Zdroj dat MET Norway    © Vlajky    RSS
Napište nám

Používání souborů cookie     Reklama na serveru

Ochrana údajů    Kontakty